Lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien saneeraus on sijoitus miellyttävämpään kotiin tai työympäristöön

Hoidamme LVI-remontit ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja aina aikataulussa pysyen.

Teemme LVI-saneerauksia koko Uudenmaan alueella aina pientaloista suurempiin toimitiloihin. 

Ammattilaistemme kokemus auttaa meitä löytämään aina kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut siten, että sinä säästät rahaa, aikaa ja hermojasi.

Tarjoamme LVI-remontteja avaimet käteen -periaatteella. Näin voimme vähentää huomattavasti saneerauksen sinulle tuottamaa päänvaivaa. Muistathan, että pientalojen remonttien yhteydessä sinulla on mahdollisuus myöskotitalousvähennykseen.

Luottamuksesi takaamiseksi kuulumme Suomen Tilaajavastuu -ohjelmaan.

Lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien kunnostusta

Toteutamme lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien saneerauksia yksittäisurakoina, tai toteutamme saneerauksen kokonaisvaltaisesti yhdessä. 

Joka tapauksessa, saneerausurakat vaativat aina tekijäkseen osaavan ammattilaisen, huolellisen suunnitelman ja tarkan työjäljen, jotta vältytään erilaisilta riskeiltä saneerausurakan aikana, kuten vesivahingoilta. Ammattilaisen käsissä, saneeraus nostaa rakennuksen arvoa ja toteutuu huolellisesti.

Lämmitysjärjestelmän remontti

Olemme kokenut lämmitys- ja lämpöjärjestelmien asiantuntija. 

Olemme asentaneet ja korjanneet kaikkia lämmitysjärjestelmiä monen kokoisissa kohteissa.

Lämmitysjärjestelmän kunnostus auttaa talon tai rakennuksen lämmittämisen optimoinnissa, se kasvattaa lämmitystehoa ja pienentää kustannuksia, kun lämpöä ei mene vanhentuneen järjestelmän takia enää hukkaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämmitysjärjestelmistä!

Putkiremontit kaikkiin kohteisiin

Toteutamme LVI-saneerauksia monipuolisesti kaikkiin kohteisiin. Putkiremontit ja linjasaneeraukset teemme niin isoihin kuin pieniin kohteisiin – omakotitaloihin ja kerrostaloihin. 

Laitamme kohteen käyttövesiputket kuntoon luotettavasti. Toteutamme myös kaikenkattavasti niin vesi- ja viemärilaitteistojen uusimisen kuin patteriverkoston, ilmanvaihdon ja sadevesi- ja salaojajärjestelmän remontit.

Putkiremonttia ennen toteutamme asiantuntevan kartoituksen kiinteistön putkien nykytilasta, minkä pohjalta määrittelemme remontin tarpeen ja sen laajuuden. Lisäksi voimme luoda remontille aikataulutuksen asiakkaan toiveiden mukaisesti. LVI-saneeraus nostaa kiinteistön arvoa ja ylläpitää toimintakuntoa.

Sekä lämpö-, vesi-, että ilmanvaihtojärjestelmät on hyvä uusia, jotta varmistetaan niiden toimivuus myös seuraaville vuosikymmenille.

putkipäivystys helsinki

Olemme palveleva ja asiakaslähtöinen LVI-töiden monipuolinen ammattilainen

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne, joten soittaa voitte vaikka heti.
Annamme töistä aina tarjouksen ja toteutamme työt täysin teidän aikataulujen puitteissa.