Kun rakennuksen lämpö-, vesi- tai ilmastointijärjestelmä vaatii huoltoa tai uusimista, kannattaa pyytää asiantuntija apuun.

Kahdeksan kokeneen ammattilaisemme tiimi on hoitaa niin pienet kuin suuret projektit.

Putkimiestemme taito yhdistettynä huippuluokan kalustoon takaa LVI- ja putkitöissä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hoidamme esimerkiksi viemäri-, lämpö- ja vesijohtojen korjaukset ja asennukset nopeasti ja huolellisesti.

Työkohteisiimme kuuluvat esimerkiksi pientalot ja erilaiset toimitilat. Asentajamme ovat käytettävissäsi sekä yksittäisissä putkitöissä että jatkuvalla sopimuksella esimerkiksi LVI-huolloissa.
Yrityksemme on mukana Suomen Tilaajavastuu -ohjelmassa. Tämä takaa, että meiltä tilattu työ on aina tehty tarkasti lakien ja säädösten mukaan.

Ammattitaitoista LVI-osaamista

Meillä on vuosien kokemus eri kokoisista LVI-projekteista, niin lämpöjärjestelmien, vesi- ja viemärijärjestelmien kuin ilmastointijärjestelmien huolloista ja asennuksista.

Luotettava osaamisemme LVI-huolloista ja -asennuksissa takaa toimivat ratkaisut ja ensiluokkaista laatua sinunkin kohteeseesi. Oli kyse sitten putkitöistä, ilmastointilaitteista tai lämmitysjärjestelmistä, meidän ammattitaidollamme kaikki tulee kuntoon!

Toteutamme kaikki ilmastointihuollot ja asennukset toimistokohteissa, teollisuuden rakennuksissa, kodeissa ja kesämökeillä. Huollamme kaikki ilmastointijärjestelmät, merkistä riippumatta. Asennamme hyvin toimivat ja laadukkaat ilmastointikanavat ja -järjestelmät vuosien kokemuksella Uudellamaalla.

Lämmitysjärjestelmien huollot ja asennukset

Huollamme putket huolella ja ammattitaidolla. Osaavan putkiasentajan käsissä voidaan välttyä putkivaurioilta ja putkihuollon ja -remontin tarve pystytään kartoittamaan luotettavasti.

Meillä on kokemusta kaikenkokoisista putkiremonteista ja -huolloista. Toteutamme vesi- ja viemärijärjestelmien huoltoa ja asennuksia vuosien kokemuksella. Jo lukuisat asiakkaat ovat luottaneet linjasaneerauksissa meidän ammattitaitoomme. Liity sinäkin heidän joukkoonsa Uudellamaalla! Toteutamme niin käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien uusimiset, märkätilojen vesieristykset, laatoitukset kuin vesikalusteetkin. Arvioimme myös aina tapauskohtaisesti teemmekö linjasaneerauksen tai putkiremontin esimerkiksi viemärin sukituksella vai onko putket uusittava kokonaan.

Uudet vesi- ja viemärilinjat asennamme aina kestävästi ja ammattitaitoisesti. Varmistu toimivasta viemärijärjestelmästä ja putkista uuteen tai vanhaan kohteeseesi ja ota yhteyttä jo tänään! Putkiasennuksissa on hyvä luottaa kokeneeseen ammattilaiseen, joka varmistaa putkilinjojen toimivuuden.