Ammattilaisemme ovat palveluksessasi, kun ilmanvaihtojärjestelmäsi kaipaa korjausta tai uusimista. 

Osaamisemme ja moderni kalustomme takaavat sinulle aina toimivan ja kustannustehokkaan ilmanvaihdon.

Teemme ilmanvaihtojärjestelmien korjaus-, asennus- ja huoltotöitä koko Uudenmaan alueella.

Kokemuksemme ansiosta osaamme valita aina kohteeseen parhaiten sopivan laitteiston ja osat. Kaikki asennustyöt suoritamme huolellisesti, taaten sinulle näin mahdollisimman pitkään kestävän järjestelmän.

Pientaloissa kannattaa monissa tilanteissa harkita ilmanvaihtojärjestelmän täydellistä uusimista, sillä se on usein pitkällä tähtäimellä edullisempaa. Tecamecin ammattilaiset tekevät työt halutessasi avaimet käteen -periaatteella, jolloin remonttihuolesi jäävät vähemmälle.

Yrityksemme kuuluu Suomen Tilaajavastuu -ohjelmaan. Tämä toimii osoituksena siitä, että meiltä tilattu työ on aina tehty tarkasti lakien ja säädösten mukaan.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset, ilmansuodattimien vaihto ja muut huollot

Uusimme, huollamme ja korjaamme ilmanvaihtojärjestelmiä vuosien kokemuksella. Toteutamme ilmanvaihtokanavien puhdistukset, parhaan toimintakyvyn ja sisäilman puhtauden takaamiseksi.

Olemme ammattilaisia niin koneellisen ilmanvaihdon huolloissa kuin painovoimaisen ilmanvaihdon huolloissakin.

Ilmanvaihdon perushuoltotoimenpiteitä ovat esimerkiksi ilmanvaihtoventtiilien ja kanaviston puhdistaminen sekä ilmanvaihdon säätäminen. Ilmanvaihdon korvausilmaventtiilit olisi hyvä puhdistaa puolen vuoden välein. Myös ilmansuodattamien vaihto on hyvä tehdä vähintään vuosittain esimerkiksi keväällä ennen katu- ja siitepölyajan alkua. Rikki mennyttä ilmanvaihtojärjestelmää korjattaessa on varsinkin hyvä luottaa asiantuntevan ammattilaisen osaamiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.